Vitamines & Supplementen

Wil je een goede basis vitamine of mineralen? De Goudsbloem biedt een groot assortiment in diverse soorten voedingssupplementen waar ook rekening gehouden wordt met (voedsel) allergieën en persoonlijke wensen. Voor ieder budget is er een goede vitamine te vinden. Ons huismerk heeft een goede kwaliteit en heeft een vriendelijke prijs.

Verder winkelen

Homeopathie & Kruiden

Opzoek naar een alternatieve manier van behandelen met kruiden. De Goudsbloem biedt meer dan 500 kruiden aan, verwerkt in diverse producten maar ook verkrijgbaar als losse kruiden. Zowel als enkelvoudige kruiden als samengestelde kruiden. Homeopathie en celzouten (schüsslerzouten) kunnen een goede oplossing zijn als je een alternatieve behandelwijze zoekt zonder chemische stoffen.

Verder winkelen

Geneesmiddelen

GezondheidsWinkel de Goudsbloem heeft een groot assortiment geneesmiddelen. Wij voldoen aan het Geneesmiddelen keurmerk UAD. Koop altijd bij een erkent bedrijf, voor veilige producten.

Verder winkelen

Verzorging

Wil je een bewuste keuze maken voor een alternatieve manier van je dagelijkse verzorgingsroutine. De Goudsbloem biedt een groot assortiment verzorgingsproducten voor jong en oud. Je kunt de keuze maken uit 100% natuurlijke producten maar ook bieden wij producten die inzetbaar zijn bij huidproblemen. Wat vaak vergeten wordt is een goede make-up die niet schadelijk is voor de huid. Daarin heb je de keuze uit meerdere natuurlijke make-up producten.

Verder winkelen

Aromatherapie

Een vorm van kruidengeneeskunde is Aromatherapie, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van bloemen, kruiden en andere plantendelen. Er is genoeg aanbod. Waaronder diverse aromabranders en keuze uit een ruim assortiment essentiële oliën en geur oliën.

Verder winkelen

Natuur & Dieetvoeding

Voor een groot assortiment aan voeding ben je bij de Goudsbloem aan het juiste adres. Volg je een dieet of een bepaalde voedingsrichtlijn? Er is een ruime keuze aan glutenvrije, suikervrije, lactosevrije, koolhydraatarme en zoutarme producten. Daarnaast hebben wij ook raw en superfoods, sportvoeding, slankproducten, natuurlijke vruchtensappen, noten, zaden en vruchten.

Verder winkelen

Kleding

Opzoek naar lekkere warme sokken, bamboo kleding, thermokleding, T-shirts, handschoenen en nog veel meer. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Goudsbloem heeft een groot assortiment met diverse kledingstukken.

Verder winkelen

Intimiteit

GezondheidsWinkel De Goudsbloem biedt een ruim assortiment condooms, glijmiddelen en libido verhogende producten. Voor persoonlijk advies kun je altijd contact opnemen met onze gediplomeerde collega’s.

Verder winkelen

Speciaal voor...

Bij de Goudsbloem vind je alle producten speciaal voor baby’s, kinderen, vrouwen, mannen en senioren. Bijvoorbeeld babyverzorging, multivitaminen speciaal voor kinderen, een groot assortiment overgangsproducten voor de vrouw, voor de man producten die de prostaat ondersteunen en diverse producten speciaal voor senioren. Voor ieder is er wel wat te vinden.

Verder winkelen

Indicaties

Heb je ergens last van. Een flinke verkoudheid die niet over wilt gaan? Of een andere kwaal? Zoek op Indicatie en vind welk product bij je past. Wil persoonlijke informatie, neem contact op met onze gediplomeerde collega’s.

Verder winkelen

Overig

Zoek je iets wat je nergens kan vinden. Wellicht staat het onder onze overige rubriek. Kun je het niet vinden? Je kan altijd contact met ons opnemen.

Verder winkelen

Merken

Ben je opzoek naar jouw favoriete merken? Of heb je een keer wat gekocht en je wil meer producten uit deze lijn bekijken. Hier kun je alle merken op alfabet vinden en gemakkelijk vergelijken.

Verder winkelen